Det gikk ikke helt som de norske teamene hadde håpet i årets VM, men begge team er godt fornøyd med deres innsats i årets VM på Guernsey i England.

 

 Tøffe forhold og en etter en måtte gi tapt mot bølgene på Guernsey.

TRK førerne gjorde en kjempe innsats og B2 med Jan Trygve Braaten og Øystein Haugenes på 2 plass og Inge Lund og Caroline L Liltvedt på 3 plass.


Første race i årets VM Offshore 3B starter i dag kl 09.00 lokal tid på Guernsey (kl 10.00 norsk tid). TRK har to team til start med B2, Øystein og Jan Trygve og B66, med Inge og Caroline. Vi ønsker alle lykke til! Du kan også følge racet live ved å klikke på "les mer"


Far og datter, Inge og Caroline Lund er et av to Norske team som også reiser til Guernsey i regi av Tvedestrand Racing Klubb for å slåss om topp plassering i årets Verdensmesterskap i klassen 3B.


Team Braaten Offshore Racing er nå på vei til Guernsey og årets Verdensmesterskap i Offshore 3B. Jan Trygve Braaten fra Tvedestrand har kun mål om gull når han stiller til start i den Engelske kanalen sammen med co-pilot Øystein Haugenes.TRK arrangerer nok en gang mesterskap i offshore, denne gangen Nordisk Mesterskap i superseien klasse 3C, samt Norgescup runde i Offshore på høstregattaen den 29/30 august. Det ventes et start felt på bori i mot 30 båter totalt! Så her blir det fart og spenning.


Forbilder og et sunt motorsport miljø
Onsdag 9. Juli 18:00-21:00 i «Teltet» i Bakkeskåt Tvedestrand